© 2020 by tiiatuulia.com - All rights reserved

Tiiatuulia logo png.png

Arkielämän terveyttä, tasapainoa

ja mielen rauhaa

Tiiatuulia luxury hieronta keskittyy ihmisen luustoon, lihaksistoon, hermostoon sekä mielen hyvinvointiin.  Terveyshieronnassa autetaan kiputiloissa, lihaksiston jännitystiloissa sekä kipupisteiden hoidoissa hieronnan, syvähieronnan, lämpöhieronnan keinoin. 

Piirun verran hemmottelun suuntaan.  Noin 20 % hieronnasta on terveysvaikutteista hierontaa ja 80 % sitten mielen hyvinvointiin keskittyvää hierontaa.  Ajatellaan näin että ihmisen keho ja mieli on tasapainossa ja voi hyvin.  Olisiko tämä eräs elämän onnellisuuden tavoitetila?

Kipupisteet, päänsäryt, heijastumasäryt syntyvät usein lihaksiston ja luuston kiinnekohdista ja näiden kohtien tulehdustilasta. 

Autamme asiakasta ymmärtämään kehon toimintaa, lihashuoltoa, venyttelyä, liikuntaa ja sitä miten tämä kaikki vaikuttaa mieleen, jaksamiseen ja kehon kokonaisvaltaiseen vointiin. 

Annamme asiakkaalle venyttely, liikunta ja tarvittaessa personaltrainer ohjeistusta sekä yhteistyössä PT palvelut tähän erikoistuneiden henkilöiden kanssa. 

Lisäksi palvelemme hieronnan kautta.

Ikäluokat

Urheilijat

20 v

30 v

40 v

50 v

60 v

70 v

80 v

90 v

100 v

Asiakkaan tiedot ovat yksilöllisiä ja luottamuksellisia, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle.  Olemme luonnollisesti vaitiolovelvollisia. 

Ensimmäinen tapaaminen

Läpikäydään tilanne

ja asiakkaan hoidon tarve

sairaudet

nykytilanne

kiputilat

yms

Suunnitelma ja ohjeistus

Ensihieronta ja kiputilojen kartoitus

Yksilölliset 

Venyttelyohjeet

Liikuntaohjeet

Voimaharjoitteluohjeet

Hierontakäyntien määrittäminen

Asiakkaan ohjeistus ikääntymisen myötä 

ja tietojen vaihto